Det som växer mest inom vår industri, både bland företag och privatpersoner, är provningar kombinerat med exempelvis en gourmetmiddag. Inom provningar har vi ett växande utbud med allt från traditionella vin- och chokladprovningar till mer ovanliga som "Lets Dance".
Sveriges Kockar är ett av de ledande företagen inom upplevelsebaserad matlagning och matevent. Våra drygt 100 medarbetare har ett gemensamt syfte; att överträffa dina förväntningar. Vi är inte billigast på marknaden, men vi erbjuder den främsta personalen och är obevekligt lojala våra kunder. Det som växer mest inom vår industri, både bland företag och privatpersoner, är provningar kombinerat med exempelvis en gourmetmiddag.
Men något som stigit i popularitet är något vi kallar "Laga med stjärnorna". Där vanliga människor, som och jag, får möjligheten att lära oss ett fullblodsproffs som exempelvis Jonas Lundgren. Bland kurser så uppdaterar vi hela tiden sortimentet så de följer trenderna och säsongerna i vår omvärld. Några exempel är en kurs i såser, surdegsbakning och Street Food. Eller Lyxig Plock & Mingelmat med Jonas Lundgren.

Dessutom har vi uppdaterat våra system för presentkort, så nu kan man köpa såväl presentkort till specifika aktiviteter alternativt med en summa. Dessutom så ingår vinprovning med "laga med stjärnorna" med en professionell sommelier.


LAGA MED STJÄRNORNA
PROVNINGAR  
MATLAGNINGSKURSER    
MATUPPLEVELSER    

Sveriges Kockar är ett av de ledande företagen inom matarrangemang och har verksamhet i hela landet. Våra ledord är kvalité, kreativitet och service. Något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vårt tjänsteutbud sträcker sig från en romantisk middag för två med privatkock, laga mat tillsammans med kock och större event för flera hundra personer. Sveriges Kockar AB har fyra stycken affärsområden; Hyra Kock, Stjärnkockar, Event Upplevelser och Rekrytering

Källa: Sverigen Kockar

Dryckesportalen