Melody Hotel på Djurgården i Stockholm, ansluter sig till Countryside Hotels. Genom samarbetet utökar Countryside Hotels sitt utbud för privatgäster med ett hotell mitt i Sveriges mest besökta turistmål.

Claes Livijn, VD och ägare av Melody Hotel säger: ”Countryside Hotels är den bästa samarbetspartnern i Sverige för att nå privatmarknaden och dessutom når vi ut i hela Europa genom samarbetet med Historic Hotels of Europe”.
I samma hus som hotellet finns turistmagneterna ABBA The Museum och Swedish Music Hall of Fame. Samlade inom ett par minuters promenad finns även t ex. Gröna Lund, Skansen, Junibacken, Nordiska Museet, Liljevalchs Konsthall och Vasamuseet.
Countryside Hotels marknadschef Bibi Rydbacken kommenterar: ”Genom tillskottet av Melody Hotel breddar vi vårt utbud med ännu en högklassig anläggning. Hotellet har ett perfekt läge för vår målgrupp och vi har redan märkt ett stort intresse från främst våra internationella samarbetspartners.
De 48 rummen – de flesta med egen terrass - har inspirerats av musik och böljande melodislingor pryder väggarna. I hotellets restaurang, Melody Wine & Food, är inspirationen till menyn och inredningen, liksom vinerna, hämtade från Amerika.
Melody Hotel blir Countryside Hotels 43:e anläggning i Sverige och vid sidan av Villa Källhagen och Villa Pauli, blir hotellet sammanslutningens tredje hotell i Stockholm.

Dryckesportalen