Skepparholmen Nacka är nominerat till Bästa Spakonferens i SpaStar Awards 2014. Skepparholmen Nacka, Yasuragi Hasseludden och The Spa Tylösand är de tre anläggningar som gått till final i denna kategori.

SpaStar Awards delas ut till det bästa spavärlden har att erbjuda inom spabehandlingar, sparitualer, mat och dryck samt konferenser. Detta pris har delats ut sedan 2008, nominering samt urval görs av en jury i samarbete med en referensgrupp och konsumentpanel i regi av SpaStar International.
Det var i år rekordmånga nomineringar till SpaStar Awards, efter ett omfattande arbete har man utsett tre finalister inom totalt åtta kategorier. Inom kategorin Bästa Spakonferens bedömer man framförallt hur spa och konferens förenas, men också anläggningen som helhet – miljö, behandlingar, koncept och totalupplevelse.
 
– Vi har tre ledord - Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Dessa ord är som tre glimrande ledstjärnor och gäller förstås även vår matlagning. Med matkonceptet, Blodsockersäker konferens, håller vi våra konferensgästers blodsocker på en jämn nivå så att den mentala prestationen är på topp genom balanserad kost av protein, kolhydrater och fett. Energin ska flöda, säger Eva Suits Marknads- & PR-chef på Skepparholmen Nacka.
Prisutdelningen äger rum på TUR-mässan i Göteborg, fredag 21 mars kl. 16.00 och är öppen för såväl fackbesökare som allmänhet.
 
Läs mer om Skepparholmen Nackas Spakonferenser - en härlig kombination av effektiv konferens, vackert spa och god spamat. Ta även del av Skepparholmens Blodsockersäkra matkoncept.
 
Dryckesportalen