7 februari presenterar 1909 Sigtuna Stads Hotell sitt nya restaurangkoncept, från fine dining till dining.
Nu väntar en mer avslappnad service och atmosfär samt ett nytt koncept gällande
presentation och utförande av de olika rätterna på menyn.

Precis som tidigare kommer restaurangen att fokusera på säsongsanpassade och närproducerade råvaror av hög kvalitet, rena tydliga smaker och innovativa rätter.

– Tanken är att restaurangen ska kännas mer tillgänglig och anpassningsbar för gästernas olika behov och preferenser under sitt restaurangbesök.
- Vi vill att det ska vara enkelt kravlöst och opretentiöst att vara restauranggäst hos oss, säger Jessica Järvås VD på 1909 Sigtuna Stads Hotell.
Dagligen kommer ca 18 publika för- och varmrätter finnas på lunchmenyn till priset 75-245 kronor och på kvällarna minst lika många rätter i helt nya utföranden och presentationer.

– Vi gör det också enklare för våra gäster att slinka in i loungen på ett glas vin eller något lätt att äta genom vår utökade loungemeny, där man kan ta del av det man är mest sugen i goda vänners sällskap, säger Jessica.

Dryckesportalen