fredag 24 januari 2014

PEPSI VÄRVAR GLOBALT SUPER-TEAM




Förenar 19 av världens bästa fotbollsspelare över fem kontinenter och nästan 20 länder. S tjärntruppen består av Messi, van Persie, Wilshere, David Luiz, Agüero, Ramos, Kompany, Gomez, Dempsey och många fler.
16 januari 2014, – #FUTBOLNOW – Pepsi presenterade idag sin fotbollstrupp för 2014, en trupp som samlar oöverträffad internationell talang och därmed skapar en av de mest ikoniska laguppställningarna någonsin. 19 av världens bästa spelare från fem kontinenter och nästan 20 länder förenas med Pepsi för att inspirera fans världen över att leva i nuet.

Superstjärnan Leo Messi, argentinska internationella anfallaren Sergio Agüero och den unga brittiska talangen Jack Wilshere får sällskap av Brasiliens försvarare David Luiz, flitige målskytten Robin van Persie och Spaniens stjärnback Sergio Ramos som en del av den globala Pepsi-uppställningen. Dessa kompletteras med ytterligare fotbollsstorheter från hela världen som representerar sina hemländer, däribland: Juan Guillermo Cuadrado (Colombia), Clint Dempsey (USA), Tarik Elyounoussi (Norge), Maynor Figueroa (Honduras), Mario Gomez (Tyskland), Vincent Kompany (Belgien), Kemar Lawrence (Jamaica), Victor Moses (Nigeria), Peter Osaze Odemwingie (Nigeria), Oribe Peralta (Mexiko), Andriy Pyatov (Ukraina), Mohamed Salah (Egypten) och Gylfi Por Sigurðsson (Island).
“Fotboll har varit min passion ända sedan jag var en liten pojke och det är verkligen en av de saker jag lever för nu. Jag är stolt över att på nytt få möjlighet att samarbeta med Pepsi och representera dem globalt som en del av detta stjärnfyllda lag”, säger fyrfaldige guldbollen-vinnaren tillika argentinska lagkaptenen Leo Messi.
Tidigare idag avslöjade spelarna hela deltagarlistan i sociala medier som nådde fans över hela världen.
David Luiz, till vardags i Premier League-klubben Chelsea och vice lagkapten för Brasiliens landslag, kommenterar: "Jag är förväntansfull över samarbetet med Pepsi och stolt över att vara en del av en sådan bra trupp. För mig handlar fotboll om att göra det bästa av varje sekund på planen och visa kärlek för spelet – och för fansen. Jag kan knappt bärga mig över att tillsammans med fans över hela världen fira ett stort år för fotbollen.”
Tillkännagivandet av årets trupp sparkade även igång en rad spännande aktiviteter som kommer att pågå under 2014 som en del av Pepsis fotbollskampanj. Inte nog med att spelarna har huvudrollerna i Pepsis globala TV-reklam som släpps senare under året, ett urval av dem kommer dessutom finnas med på en begränsad upplaga av förpackningar och försäljningsställen över hela världen. Dessa är speciellt designade för att levandegöra spelarnas stil och entusiasm för spelet. Särskilda minnesförpackningar med de globala Pepsi spelarna kommer att släppas i april i Sverige medan inslag med musik, konst, digitala interaktiva upplevelser och ytterligare specialprodukter kommer att presenteras senare under året.
Kristin Patrick, global marknadschef på PepsiCo kommenterar: "Pepsi har haft en fantastisk relation till fotboll i nästan 15 år. Till vår senaste kampanj har vi samlat vår mest imponerande deltagarlista hittills, bestående av spelare som verkligen ger uttryck för vårt varumärkes anda och elektrifierar oss varje gång de kliver på planen. Våra spelare vet hur man ska leva i nuet och under hela året kommer vi att samarbeta med dem för att ge våra fans spännande och engagerande innehåll, produkter och upplevelser – för att föra fansen närmare spelet de älskar.”
”Samtliga spelare i vårt världslag är toppspelare av rang. De är unga, spännande och bäst på det de gör – egenskaper som gör dem till perfekta ambassadörer för Pepsi”, säger Sofia Gullholm, Nordisk marknadschef på Pepsico Norden.
För mer information kring ”Live For Now” besök www.Pepsi.com .

Dryckesportalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar